kontakt-mobil+45 20 46 30 42kontakt-brevDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Flowrox Offshore

Minrox er bedst når der skal bruges ventiler eller pumper til hårde applikationer...

offshore-01

FLOWROX er bedst når det hårde arbejde skal udføres.

 

offshore-02offshore-03Samson Pumps i Bjerringbro har igen leveret en MVU ”Mud Vacuum Unit” til endnu en offshore installation.

 

Hver unit består af 2 stk 4” 150# Flowrox ventiler type PVS100AU6-603LRX,NBR. Ventilerne bruges til henholdsvis vakuum og tryk, således at beholderen kan fyldes og tømmes.

 

MINROX har leveret Flowrox ventiler til 4 units. PVS ventilerne er 100% tæt og 100% fuldt boret. NBR slange materialet er desuden oliebestandigt.


Produceret vand, kølevandsystemer, brandvand, styring af deluge anlæg, dræn samt regulering.

 

Alle oplagte applikationer som Flowrox ventiler er meget velegnet til.

 

Ingen dyre metaller. Ventilen renoveres let på stedet uden specielt værktøj eller særlig uddannelse. Slangen som er eneste reservedel udskiftes let og ventilen er igen stort set ny. Flowrox er altid billigst at vedligeholde.

 

Flowrox ventilen er desuden yderst velegnet til regulering af slidende og aggressive medier. Med reduceret slange op til tre størrelse ned i forhold til indgangs diameter forbedres reguleringen evnen. Dvs. at eksempelvis en 100mm konisk slange reduceres ned til 50mm i center af slangen og tilbage til 100mm på afgangen. Flowrox-ventilen har i tillæg en meget stor Kv værdi ,som kan ændres til endnu større Kv ved at udskifte slangen til en mindre konisk.

 

50mm op til 1200mm
Højt vakuum og op til 110bar
-50C op til 160C
On/off samt regulering.